Επικοινωνια με το artcom
Αναζήτηση προσωπικού | Αναζήτηση τεχνικού εξοπλισμού |
Βρέθηκαν συνολικά 4 αποτελέσματα. .
Προβολή ως
Ταξινόμηση κατά
Mέχρι αποτελέσματα ανά σελίδα
Open Space Studio Άλλη Σχολή - Μαθήματα
Βασικά στοιχεία
Περιγραφή
Email
info@openspacestudio.gr
Διεύθυνση
Σκουζε, 10560, Αθήνα, Αθήνα
Τηλέφωνο
2167004332, ,
Το Open Space Studio είναι ένα κέντρο σωματικής και πνευματικής άσκησης μέσα από τις ενεργειακές τέχνες. Σε ένα φωτεινό και άνετο χώρο, δίπλα στην πολύβουη πλατεία Αγίας Ειρήνης, διοργανώνονται τακτικά μαθήματα, έκτακτα σεμινάρια, διαλέξεις και άλλες εκδηλώσεις. Επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας είναι η διδασκαλία της yoga, σύμφωνα με την παράδοση του B.K.S. Iyengar. Στο χώρο μας φιλοξενούνται πιστοποιημένοι δάσκαλοι του συστήματος Iyengar τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό . Γίνονται επίσης μαθήματα και σεμινάρια pilates, tai chi, chi kung, body-mind centering, shiatsu, σωματικής θεραπείας, ηχοθεραπείας και άλλων ενεργειακών τεχνών. Διαθέτουμε επίσης τις αίθουσές μας για σεμινάρια σε σχετικά αντικείμενα.

Βασικά στοιχεία
Περιγραφή
Email
erminia.volos@hotmail.com
Διεύθυνση
Πολυμέρη 29, 38221, Μαγνησία, Βόλος
Τηλέφωνο
2421037418, 2421037419,
Φαξ
2421037419
Το Δίκτυο Μεταφραστικών Κέντρων ΕΡΜΗΝΕΙΑ αποτελεί το πρώτο και μοναδικό δίκτυο ολοκληρωμένων υπηρεσιών και προϊόντων στο χώρο της μετάφρασης, της διερμηνείας, της εμπορικής αλληλογραφίας και γενικότερα σε όποια υπηρεσία έχει άμεση ή έμμεση σχέση με κάποια ξένη γλώσσα. Με 14 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, με 410 συνεργάτες, και την πολυετή εμπειρία μας στον χώρο, είμαστε σίγουροι ότι θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

ΙΕΡΑΞ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ Άλλη Σχολή - Μαθήματα
Βασικά στοιχεία
Περιγραφή
Email
1tacellas@gmail.com
Διεύθυνση
Λ.Ποσειδώνος, 16777, Άγιος Κοσμάς - Ελληνικό, Αργυρούπολη
Τηλέφωνο
, ,
ΙΕΡΑΞ - Εκπαίδευση -Τοξοβολία Η παραδοσιακή τοξοβολία είναι μια πολύ απαιτιτική τέχνη υψηλών προδιαγραφών και ικανοτήτων. Η σωστή εκπαίδευση και καθοδήγηση είναι προϋπόθεση για την ορθή εξάσκηση και εκμάθηση. Η λανθασμένες οδηγίες από την άλλη, οδηγούν σε τραυματισμούς και θέτουν σε κίνδυνο τον ίδιο ασκούμενο αλλά και τους γύρω τους. Για αυτόν τον λόγο πρέπει να έρχεται σε σταδιακή επαφή με το τόξο και τα βέλη. Το να δώσεις στον επίδοξο τοξότη ένα τόξο οπλισμένο με ένα βέλος, από την πρώτη μέρα της επαφής του με το αντικείμενο της τοξοβολίας, είναι ότι ποιο καταστροφικό μπορείς να κάνεις στον ίδιο και την εξέλιξη του.

Χριστίνα Χατζηνικολάου Άλλη Σχολή - Μαθήματα
Βασικά στοιχεία
Περιγραφή
Διεύθυνση
Αθήνα