Επικοινωνια με το artcom

Σταδιακά οι σελίδες του site αναβαθμίζονται και αλλάζουν εμφάνιση. Αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας από το κουμπί στο αριστερό μέρος της σελίδας.

Χοβίκ Καραμπετιάν

Ηθοποιός(Ανερχόμενος)
Κασκαντέρ, Ακροβάτης, Κλόουν, Ταχυδαχτυλουργός, Ζογκλέρ, Ανιματέρ, Ξυλοπόδαρα

 • Δωρεάν
 • Διαθέσιμος
Βασικά στοιχεία
Birth place Μαρούσι Αττικής
Residence place Παγκράτι
Ερμηνευτική ηλικία 24 - 34
Χαρακτηριστικά
Ύψος 1,81 m
Βάρος 70 kg
Σωματότυπος Κανονικός
Χρώμα δέρματος Σταρένιο
Χρώμα ματιών Καστανά
Χρώμα μαλλιών Μαύρα
Τύπος μαλλιών Κοντά
Τύπος φωνής Μπάσος
Δεξιότητες
Οδήγηση Αυτοκίνητο, Μοτοσυκλέτα, Παπάκι, Βέσπα, Ποδήλατο
Μουσικά Όργανα Κιθάρα (Κλασ.) (Ερασιτεχνικά), Ακορντεόν (Ερασιτεχνικά), Τουμπελέκι (Ερασιτεχνικά)
Τραγούδι Ελαφρολαϊκό, Μοντέρνο (Καλά), Λαϊκό, Έντεχνο (Πολύ καλά), Ρεμπέτικο, Μπαλάντα (Πολύ καλά), Musical (Καλά), Rock (Πολύ καλά), Jazz, Blues, Metal
Γλώσσες Ελληνικά (Άπταιστα), Αγγλικά (Άπταιστα), Άλλη (Μητρική)
Σπορ - Αθλητισμός Αναρρίχηση (Πολύ καλά), Ποδόσφαιρο (Καλά), Γυμναστική (Καλά), Στίβος (Πολύ καλά), Ξιφασκία (Ερασιτεχνικά), Πολεμικές Τέχνες (Ερασιτεχνικά), Πατινάζ (Πολύ καλά), Πεζοπορία (Πολύ καλά), Θεατρική Ξιφασκία (Ερασιτεχνικά)
Θεατρο
 • 2016 
  Φάουστ

  ΦΑΟΥΣΤ του Γκαίτε σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου και στη Χορογραφία: Πατρίσια Απέργη

 • 2016 
  Τελευταία Στοιχήματα!

  Η παράσταση πραγματοποιήθηκε στην σκηνή του αρχαίου θεάτρου της Μακύνειας (στα υψώματα του Αντιρρίου). Η παράσταση σκηνοθετήθηκε από την Διευθύντρια της σχολής, ηθοποιό και σκηνοθέτη Δήμητρα Χατούπη, ενώ το πρωτότυπο κείμενο προέκυψε από τους ίδιους τους σπουδαστές ύστερα από εκτεταμένη έρευνα πάνω στην ιστορική περίοδο του «Κραχ» στην Αμερική και του αρχείου των χορευτικών μαραθώνιων της Santa Monica. Επίσης, η παράσταση είναι εμπνευσμένη από τη βιβλιογραφία των Horace McCoy, William Falkner και Ellroy James. Η δραματουργική επεξεργασία είναι του Αντώνη Γαλέου, καθηγητή της Σχολής.

 • 2015 
  Λαβύρινθος

  Σύλληψη, σκηνοθεσία , χορογραφία : Ζωή Κολλάτου – Σταύρος Κώττας. Μια παράσταση - ζωντανή εγκατάσταση. Ο μύθος του Μινώταυρου. Ένα σύνολο ατόμων. Ένας χορός. Μία φωνή . Ποιος είμαι Εγώ; Διαδρομή χωρίς παύση. Τι είναι η σκέψη; Συνήθειες, πεποιθήσεις, αναλύσεις, ερμηνείες… Η προσωπική ιστορία, είναι η ιστορία του ανθρώπου; Ποιά κατεύθυνση; Απελευθέρωση. Το τέλος στην αρχή.