Επικοινωνια με το artcom
Facebook_page Twitter Youtube Facebook_group
Singing_photo-small

Χρήστος Ξαγοράρης

Email_cv Print Offline

Τραγουδιστής(Καταξιωμένος)
Ενορχηστρωτής, Ορχήστρα / Συγκρότημα
Ηχολήπτης, Βοηθ. Ηχολήπτης, Ηχολήπτης Συναυλιών, Μηχανικός ήχου
Μοντέρ
Μιξάζ

 • Δωρεάν
 • Διαθέσιμος έως 07/01/2017
Basic Properties
Τόπος γέννησης Πειραιάς
Τόπος διαμονής Πειραιάς
Appearance Properties
Ύψος 1,76 m
Βάρος 76 kg
Σωματότυπος Κανονικός
Χρώμα δέρματος Σταρένιο
Χρώμα ματιών Καστανά
Χρώμα μαλλιών Γκρίζα
Τύπος μαλλιών Κοντά
Skills
Τραγούδι Ελαφρύ (Επαγγελματικά), Ελαφρολαϊκό (Επαγγελματικά), Λαϊκό (Επαγγελματικά), Έντεχνο (Επαγγελματικά), Ρεμπέτικο (Επαγγελματικά), Μπαλάντα (Επαγγελματικά), Βυζαντινό (Πολύ καλά), Ρετρό (Καλά), Άλλο (Πολύ καλά)
Μουσικά Όργανα Κιθάρα (Κλασ.) (Καλά), Μπουζούκι (Πολύ καλά), Μπάσο (Ερασιτεχνικά), Μπαγλαμάς (Πολύ καλά), Ντραμς (Ερασιτεχνικά)
Μοντάζ σε... Premier
Γλώσσες Ελληνικά (Μητρική), Αγγλικά (Άπταιστα), Ισπανικά (Μέτρια), Ιταλικά (Μέτρια)
Other Μουσικες Σκηνες
 • 1998-1999 
  Μουσική σκηνή "Ταξίμι/΄στον Βόλο

  Στο κέντρο του Βόλου προϋπήρχε η λαϊκορεμπέτικη μουσική σκηνή "Ταξίμι" επί πολλά έτη, στην οποία συμμετείχα κατά το 50% ως συνιδιοκτήτης. Σ' αυτό το χώρο, -εκτός από το 50% της ιδιοκτησίας- είχα την ευθύνη της συγκρότησης 7μελούς σχήματος, συμπεριλαμβανομένου κι εμού ως υπεύθυνου μουσικού προγράμματος, κύριας ανδρικής φωνής και της επιμέλειας του ήχου! Με την κατάλληλη συγκρότηση του μουσικού σχήματος, προστέθηκε και το είδος του έντεχνου Ελληνικού, διευρύνοντας έτσι περισσότερο το μουσικό άκουσμα.

 • 1990-1992 
  Μουσική σκήνή "Ταξίμι" στην Αθήνα

  Συνεργάστηκα με την επιχείρηση "Ταξίμι" στα Εξάρχεια ως τραγουδιστής σε λαϊκό και έντεχνο ρεπερτόριο. Στο σχήμα τότε ήταν ο αείμνηστος Μπάμπης Γκολές στο ρεμπέτικο άκουσμα, ο Κώστας Παπαδόπουλος (μπουζούκι), η Αρετή Μπέλλου (κιθάρα-τραγούδι), ο Βασίλης Γιαννίσης (βιολί) και πολλοί άλλοι αξιόλογοι μουσικοί. Σε άλλη περίοδο, συνεργάστηκα με την ίδια επιχείρηση σε σχήμα με τον Βαγγέλη Κορακάκη, τον Άλκη Μαύρο, τον Δημήτρη Αναγνωστόπουλο κι άλλους.

Other Εκπομπες
 • 1984-90 
  Ραδιοφωνικός παραγωγός

  Στα ραδιόφωνα: "Κανάλι 107", "Δίαυλος 2000", "Ράδιο-5", "Κανάλι-1", "Ξένιος", Δημοτικός Ρ/Σ της Άνω Σύρου

Radio Ραδιοφωνο
 • 1967-2015 
  Ραδιοφωνικές εκπομπές συνεργασίες με σταθμούς

  Η σχέση μου με το ραδιόφωνο ξεκίνησε από τα τέλη της δεκαετίας του '60! Εκτός από την πολυετή και συνεχή ερασιτεχνική και χομπιστική μου σχέση με το ραδιόφωνο, έχω συνεργαστεί με τους διαδημοτικούς Ρ/Σ όπως το "Ράδιο-5", το "Κανάλι-1", τον "Ξένιος" και τον δημοτικό Ρ/Σ της Άνω Σύρου! Την τρέχουσα περίοδο αναζητώ σοβαρούς και συνειδητοποιημένους συνεργάτες και συντελεστές με σκοπό να δημιουργήσουμε ένα άψογο διαδικτυκό Ρ/Σ με καθαρά επαγγελματικό επίπεδο και προοπτική για κερδοφόρα επιχείρηση!

Other Νυχτερινα Κεντρα
 • 2008-2009 
  Ταβέρνα "Το χωριό"

  Συνεργάστηκα και πάλι με την επιχείρηση "Το χωριό" στην Καστέλλα του Πειραιά, ως βασική ανδρική φωνή στο μουσικό πρόγραμμα.

 • 1983-1990 
  Ταβέρνα "Το χωριό"

  Στην ταβέρνα "Το χωριό" στην Καστέλλα, ξεκίνησε την καριέρα του ως μουσικός και τραγουδιστής (στο ρεμπέτικο) ο Γιώργος Κοντογιάννης (εκπληκτικό μπουζούκι που έχει συνεργαστγεί και με τον Γιώργο Νταλάρα), έχει συνεργαστεί μαζί μου ο Γιάννης Παπαβασιλείου (Βλάχος) και ο αείμνηστος Δημήτρης Αναγνωστόπουλος!

 • 2001-2002 
  Κέντρο δασκέδασης "Χάραμα"

  Συνεργάστηκα με την επιχείρηση "Χάραμα" ως ο κύριος υπεύθυνος συγκρότησης του μουσικού σχήματος, του προγράμματος του κέντρου και της επιμέλειας του ήχου.

 • 1999-2001 
  Κέντρο διασκέδασης "Απέναντι" στα Παλιά του Βόλου

  Συνεργάστηκα για μια σειρά ετών με την επιχείρηση "Απέναντι" στα Παλιά του Βόλου μ' ένα διάλειμμα ενός έτους (1998-1999) ως κύρια ανδρική φωνή, αλλά και ως ο υπεύθυνος του προγράμματος, καθώς και για κάποιες περιόδους υπεύθυνος στην επιμέλεια του ήχου.

 • 1994-1998 
  Κέντρο διασκέδασης "Απέναντι" στα Παλιά του Βόλου

  Συνεργάστηκα για μια σειρά ετών με την επιχείρηση "Απέναντι" στα Παλιά του Βόλου μ' ένα διάλειμμα ενός έτους (1998-1999) ως κύρια ανδρική φωνή, αλλά και ως ο υπεύθυνος του προγράμματος, καθώς και για κάποιες περιόδους υπεύθυνος στην επιμέλεια του ήχου.