Δωρεάν

Ελένη Παπάκη

Τραγουδιστής (Ανερχόμενος)


Καλημέρα σε όλους, ονομάζομαι Ελένη και είμαι ανερχόμενη τραγουδιστρια! Θα αναρωτιέστε σίγουρα πως γίνεται κάποια με σπουδές στη μουσική και είναι ανερχόμενη;; Ξεκίνησα να σπουδάζω πιάνο και τραγούδι απο μικρή ηλικία (6 ετών), όμως δυστυχώς λόγω οικονομικών προβλημάτων υποχρεωθηκα να σταματήσω πριν καν μπω στην ανωτέρα της κλασσικής μουσικής με σκοπό να συνεχίσω αργότερα. Όταν λοιπόν τελείωσα το λύκειο και έχοντας ανέκαθεν σκοπό να γίνω καλυτεχνης, πέρασα ανεφ όρων στη σχολή καλών τεχνών του πανεπιστημίου του Sunderland της Αγγλίας όπου και φοιτησα επί σειρά 3 ετών. Αφού λοιπόν σπούδασα, εργάστηκα στην Αγγλία για 7 χρόνια (διάφορες δουλειές συμπεριλαμβανομένου και της μουσικής) το 2009 επέστρεψα πίσω στην Ελλάδα και ξεκίνησα να συνεργάζομαι με γκρουπακια. Αχ αυτά τα οικονομικά προβλήματα όμως που δεν μας αφήνουν σε ησυχία!!! Υποχρεωτικά άφησα για ακόμα μία φορά τη μουσική αφού έπρεπε να ξενιτευτω στη Κύπρο ως εργαζόμενη σε χώρους εστίασης (προς θεού δεν έχω κάτι προσωπικό με τους σερβιτορους) κάνοντας το μεγάλο come back τον Αύγουστο του 2019!!! Έτσι λοιπόν και εν καιρώ καραντίνας νούμερο 1 αποφάσισα να αρχίσω να ασχολούμαι ξανά με τη μουσική!!! Το ρεπερτόριο μου λοιπόν είναι διαφορά είδη μουσικής απο λαϊκά, ροκ, τζαζ, λάτιν!!! Τραγούδια που γράφω εγώ, τραγούδια που γράφουν άλλοι καλυτεχνες και μου δίνουν... Και κάπως έτσι αυτή τη περίοδο ηχογραφώ τραγούδια με σκοπό να δημιουργήσω δίσκο. Προς το παρόν δηλαδή!! Γιατί αυτό που θέλω και ονειρεύομαι είναι να τραγουδισω και να παίξω πιάνο επί σκηνής παρέα με άλλους καλυτεχνες που να έχουν διάθεση και μεράκι για δημιουργία. Ενδιαφέρομαι λοιπόν να τραγουδισω σε μαγαζιά, ετοιμάζω δικό μου ρεπερτόριο (θέλω να πω με τραγούδια που δεν έχει τραγουδισει άλλος καλυτεχνης) και αν σε ενδιαφέρει και εσένα κάποια συνεργασία τότε καλώς όρισες στο προφίλ μου!!!

Βασικά στοιχεία

Ημερομηνία γέννησης
19 Απριλίου 1983
Τόπος γέννησης
Θεσσαλονίκη
Τόπος διαμονής
Θεσσαλονίκη
Χαρακτηριστικά

Ύψος
1,70 m
Βάρος
65 kg
Σωματότυπος
Κανονικός
Χρώμα δέρματος
Σταρένιο
Χρώμα ματιών
Μαύρα
Χρώμα μαλλιών
Κόκκινα
Τύπος μαλλιών
Στους ώμους
Τύπος φωνής
Μέντζο Σοπράνο
Δεξιότητες

Τραγούδι
Ελαφρύ (Πολύ καλά), Ελαφρολαϊκό (Πολύ καλά), Μοντέρνο (Καλά), Λαϊκό (Ερασιτεχνικά), Έντεχνο (Πολύ καλά), Ρεμπέτικο (Πολύ καλά), Μπαλάντα (Επαγγελματικά), Σύγχρονο (Πολύ καλά), Δημοτικό (Πολύ καλά), Βυζαντινό (Ερασιτεχνικά), Rock (Πολύ καλά), Jazz (Καλά), Latin (Πολύ καλά), Blues (Πολύ καλά)
Μουσικά Όργανα
Πιάνο (Επαγγελματικά)
Χορός
Oriental (Ερασιτεχνικά), Ζεϊμπέκικο (Ερασιτεχνικά), Χασάπικο (Ερασιτεχνικά), Ελλ. Παραδοσιακοί (Ερασιτεχνικά), Salsa (Ερασιτεχνικά), Tango Argentine (Ερασιτεχνικά), Tango (Ερασιτεχνικά), Latin (Ερασιτεχνικά)

Σπουδες

  • Καλών τεχνών
    2002-2005

    Διάφορα είδη μουσικής συμπεριλαμβανομένων και μουσική θεάτρου και τραγούδι.

  • Κλασσική μουσική
    1990-2002

    Σπουδές κλασσικής μουσική όπως θεωρία, αρμονία, solfez-dictee, φουγκα, αντίστιξη, κλασσικό πιάνο, χορωδία

Xoροθεατρο

  • Χορωδία
    1996-2002

    Συμμετοχή σε σύνολο χορωδίας με σκοπό συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μουσικες Σκηνες

  • Συμμετοχές σε γκρουπ
    2011-2015

    Εμφανίσεις με ερασιτεχνικά μουσικά γκρουπ σε μικρούς χώρους εστίασης όπου τραγουδούσα κυρίως έντεχνα τραγούδια και ελαφρύ λαϊκό.

Εκδηλωσεις

  • Live rock music
    06/12/2021

    Σε συνεργασία με τους school bus ένα ροκ συγκρότημα αποτελούμενο από τέσσερα άτομα τους Μανώλης Σκουλας, Θοδωρής Τρυφωνας, Τάκης Λιαρμακοπουλος, Γιάννης Γρηγορίου είχα την τιμή να συμμετέχω ως guest

  • Καθαρά Δευτέρα στο Όμικρον
    07/03/2022

    Ζωντανή μουσική σε συνεργασία με καταξιωμένους μουσικούς

  • Live στο Cachou
    25/12/2021

    Ζωντανή μουσική σε συνεργασία με καταξιωμένους μουσικούς

  • Live στο cachou
    11/03/2022

    Ζωντανή μουσική σε συνεργασία με τον μαέστρο της κιθάρας Μανώλη Σκουλά και εμένα στη φωνή

  • Live στο Cachou
    2022

    Ένα ακόμα event με ζωντανή μουσική ξένου και ελληνικού ρεπερτορίου

Δισκογραφια

  • Η αγάπη θέλει τρέλες
    2021

    Η πρώτη μου ανερχόμενη δισκογραφία με τίτλο η αγάπη θέλει τρέλες και τραγούδια που καλύπτουν ένα ρεπερτόριο απο παραδοσιακά σμυρνεικα έως και τζαζ μουσική σε συνεργασία με καταξιωμενους μουσικούς, συνθέτες και στιχουργους.

  • Σε παράλληλο δρόμο
    2021

    Το πρώτο τραγούδι που έχω ερμηνεύσει προσωπικά σε μουσική Γιάννη Νάκου, στίχους Νίκου Ι. Νικολαϊδη, ενορχήστρωση Στέλιου Χρόνη.

  • Σε λεν ελπίδα
    2021

    Το δεύτερο τραγούδι που έχω ερμηνεύσει προσωπικά σε μουσική Γιάννη Νάκου, στίχους Νίκου Ι. Νικολαϊδη, ενορχήστρωση Μανώλη Ζαχαρίου και τη συμμετοχή του Ηρακλή Βαβατσικα στο ακορντεόν.

  • Παραμύθια για μικρούς και μεγάλους
    1997

    Άλμπουμ με μουσικά παραμύθια τύπου μιούζικαλ που συμμετείχα ως χορωδος σοπράνο και φωναρχης.

Αποστολή του βιογραφικού του/της Ελένη Παπάκη
Διεύθυνση email παραλήπτη
Συνοδευτικό κείμενο για παραλήπτη