Συνδρομητής

Princess Sissy

Τραγουδιστής (Ανερχόμενος)


Είμαι τραγουδίστρια, κιθαρίστρια κτλ γενικά παίζω διαφορα όργανα, είμαι επίσης τραγουδοποιός και συνθέτης και στιχουργός. Έκανα 5 χρονια ερασιτεχνικό θέατρο ενω 10 χρονια ασχολουμαι με την μουσική. 8 χρόνια χορός (μπαλετο και σύγχρονο) . Σπούδασα φιλοσοφία 4 χρονια και μου αλλαξε τον κόσμο

Βασικά στοιχεία

Όνομα
Σίσσυ
Επώνυμο
Τσαντάκη
Τόπος γέννησης
Θεσσαλονίκη
Τόπος διαμονής
Χανιά- Αθήνα
Χαρακτηριστικά

Ύψος
1,71 m
Βάρος
65 kg
Σωματότυπος
Κανονικός
Χρώμα δέρματος
Σταρένιο
Χρώμα ματιών
Πράσινα
Χρώμα μαλλιών
Καστανόξανθα
Τύπος μαλλιών
Μακριά
Τύπος φωνής
Σοπράνο
Δεξιότητες

Μουσικά Όργανα
Κιθάρα (Κλασ.) (Επαγγελματικά), Μπάσο (Πολύ καλά), Ντραμς (Καλά), Τρομπέτα (Καλά)
Χορός
Freestyle (Πολύ καλά), Hip Hop (Πολύ καλά), Σύγχρονος (Πολύ καλά)
Τραγούδι
Pop (Επαγγελματικά), Rock (Επαγγελματικά), Jazz (Επαγγελματικά), Blues (Επαγγελματικά), Άλλο (Επαγγελματικά), RNB (Επαγγελματικά)

Σπουδες

  • Απόφοιτη Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών από το Πανεπιστήμιο Κρήτης (Ρέθυμνο)
    2015-2019

    Σε 4 χρόνια πήρα το πτυχίο μου με άριστα (8,5) με κατεύθυνση φιλοσοφία. Μου ανέπτυξε την κριτική μου σκέψη, τον λόγο καθώς και τις γνώσεις μου σην ιστορία τέχνης και την φιλοσοφία τέχνης.

  • Αυτοδίδακτη Μουσικός, τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, συνθέτης, στιχουργός
    2012- τώρα

    1.Ξεκίνησα να παίζω κιθάρα και να τραγουδάω με προσωπική μελέτη στην εφηβεία μου και κατάφερα μέσα σε λίγα χρόνια να παίζω επαγγελματικά σε σκηνές της Κρήτης και της Ελλάδας. Αυτήν την στιγμη διαθέτω ένα ρεπερτόριο διασκευών γύρω στα 300 τραγούδια τα οποία ξέρω να παίζω και να τραγουδάω απ'έξω. 2. Στην πορεία έκανα μαθήματα τρομπέτας για ένα χρόνο στην Φιλαρμονική Ρεθύμνου το 2016-2017. 3. Το 2019 ξεκίνησα να κάνω τις παραγωγές των τραγουδιών μου στο πρόγραμμα cubase 5 όπου μπορώ να στήσω τις ιδέες μου με πολλά όργανα (κιθάρα, πλήκτρα, μπάσο, ντραμς, φωνητικά). Τα τραγούδια μου δυστυχώς είναι ακόμα ακυκλοφόρητα αλλά όχι για πολύ. 4. Το 2020 έκανα τα πρώτα μου μαθήματα φωνητικής για 7 μήνες στο LAb Education της Αθήνας 5. Στο ότι είμαι αυτοδίδακτη χρωστάω την ιδιαίτερη προσωπική μου αισθητική 6. επισκεφτείτε το κανάλι μου στο youtube "The Princess Sissy" για περαιτέρω : https://www.youtube.com/channel/UC3P8u5-S1AwzihPCcRYWo8w

Θεατρο

  • Ερασιτεχνικό θέατρο
    2012-2016

    Συμμετείχα στις θεατρικές ομάδες Χανίων 1) ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ, 2) Θετρικός κύκλος Μανόλη Πουλή. Παραστάσεις : - Απόσπασμα από "Λεωφορείο ο Πόθος", Θέατρο Βλησσίδη 2014 - Απόσπασμα από "Η στρίγγλα που έγινε αρνάκι", Θέτρο Βλησσίδη 2014 - "Η Αρκούδα" (Τσέχωφ), Θέατρο Μάνος Κατράκης, 2015-2016 - Μουσική συμμετοχή στην παρασταση "Ζωολογικός Κήπος" (Άλμπυ), 2016 Θεατρο Μάνος Κατράκης και Θέτρο Χυτήριο (Αθήνα)

Xoροθεατρο

  • Χορός: μπαλέτο, σύγχρονο, τζαζ, Hip-hop, freestyle, χορογραφίες
    2005-2014

    Από πολύ μικρή ασχολούμαι με τον χορό και έκανα χορογραφίες. Έχω κάνει ελάχιστες παραστάσεις, τοπικές με τις σχολές μου. Μπορεί να έχω σταματήσει χρόνια αλλά still got it! Εξασκούμαι μόνη μου πλέον.

Μουσικες Σκηνες

  • Live με μπάντες ή Σόλο
    2015-2019

    Live μουσική με διασκευές ή πρωτότυπα σε μαγαζιά, φεστιβάλ και ξενοδοχεία της Κρήτης με μπάντες (2-7 ατόμων) τις οποίες διηύθηνα, έπαιζα κιθάρα και τραγουδούσα ή σόλο με συνοδεία κιθάρας σε λούπες, καχόν και τραγούδι σε ξένο πρόγραμμα με funk, blues, jazz, soul, rock, pop. Επίσης από το 2015 έως τώρα είμαι street artist και έχω παίξει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, όλη την Κρήτη καθώς και Βέλγιο. Όλες οι εμφανίσεις έχουν φλοσοφία perfomance και θεατρικής αλληλεπίδρασης με το κοινό.

Εκπομπες

  • Εμφάνιση στο "Καλό Μεσημέρι" με την Ιωάννα Μαλέσκου
    2020

    Με την τότε μπάντα μου The Soul Gig κάναμε μια live εμφάνιση με soul και funk στην οποία έπαιζα κιθάρα και τραγουδούσα. Μπορείτε να την δείτε εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=OfC4PtNVmTw&fbclid=IwAR2DDxzqxbj-WCx23MUVmcEqxUz-2vbQKH9N_pvpbdyo4VrHQRs5QLNXhDU

Αποστολή του βιογραφικού του/της Princess Sissy
Διεύθυνση email παραλήπτη
Συνοδευτικό κείμενο για παραλήπτη