Δωρεάν

Δέσποινα Σταμέλου

Ηθοποιός (Μαθητής Δρ. Σχολής)
Τραγουδιστής (Ανερχόμενος)


Facebook: Deppie Stamelou //Facebook page : Deppie Stamelou //Instagram : @deppiestamy //Email: [email protected] //YouTube channel : Deppie Stamelou //Twitter : Deppie Stamelou

Βασικά στοιχεία

Τόπος γέννησης
Αθήνα
Τόπος διαμονής
Αθήνα
Χαρακτηριστικά

Ύψος
1,68 m
Βάρος
55 kg
Σωματότυπος
Κανονικός
Χρώμα δέρματος
Λευκό
Χρώμα ματιών
Πράσινα
Χρώμα μαλλιών
Ξανθά
Τύπος μαλλιών
Πολύ μακριά
Τύπος φωνής
Μέντζο Σοπράνο
Δεξιότητες

Μουσικά Όργανα
Πιάνο (Ερασιτεχνικά)
Τραγούδι
Μοντέρνο (Πολύ καλά), Έντεχνο (Καλά), Μπαλάντα (Πολύ καλά), Σύγχρονο (Πολύ καλά), Musical, Pop, Rock (Ερασιτεχνικά), Jazz (Καλά), Blues (Καλά), RNB (Πολύ καλά)
Χορός
Άλλος (Ερασιτεχνικά)

Αλλο

  • Τραγουδιστρια & Ηθοποιός

    Είμαι απόφοιτη Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και παράλληλα ασχολούμαι με το τραγούδι! 12χρονια συμμετοχή σε παραστάσεις και 8χρόνια μαθήματα φωνητικής και το 2018 συμμετείχα στο the voice of greece! Έχω δικό μου κανάλι στο youtube το οποίο βρίσκεται σε ιδιαίτερα πρωταρχικό στάδιο με δύο cover δύο live performances και ένα δικό μου χριστουγεννιάτικο τραγούδι! Γράφω δικά μου τραγούδια με σκοπό δημιουργίας album και έχω κάνει επαγγελματικές εμφανισεις στην πόλη καταγωγής μου , Χαλκίδα. Φέτος ξεκίνησα σπουδές μοντέρνου τραγουδιού στο ωδειο Φίλιππος Νάκας ενώ παράλληλα ξεκίνησα τη φοίτηση μου στο τμήμα Υποκριτικής του ΙΕΚ Αλφα διότι μαρεσει και η υποκριτική.Θα ήθελα να συνδυάσω τραγούδι και θέατρο μιας και είναι το όνειρο μου να παίζω σε μιούζικαλ , θέατρα , ταινίες ,σειρές ,να τραγουδώ σε μαγαζια και σε μεγάλες σκηνές . Έχω πολύ κέφι και διάθεση για δημιουργία και καλλιτεχνική δραστηριότητα...η φαντασία , τα όνειρα , οι φιλοδοξίες , η υπομονή ,επιμονή και η ελπίδα ειναι αυτά που με χαρακτηρίζουν καθώς επρόκειτο για ένα πρόσχαρο γεμάτο θετική ενέργεια και δημιουργικό άτομο!

Αποστολή του βιογραφικού του/της Δέσποινα Σταμέλου
Διεύθυνση email παραλήπτη
Συνοδευτικό κείμενο για παραλήπτη