Επικοινωνια με το artcom

Σταδιακά οι σελίδες του site αναβαθμίζονται και αλλάζουν εμφάνιση. Αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας από το κουμπί στο αριστερό μέρος της σελίδας.

Στέλιος Σπαχίου

Ηθοποιός(Ερασιτέχνης)

 • Συνδρομητής
 • To συζητάμε
Βασικά στοιχεία
Ημερομηνία γέννησης 8 Σεπτεμβρίου 1994
Birth place Αθήνα
Residence place Νέα Φιλαδέλφεια
Ερμηνευτική ηλικία 18 - 24
Χαρακτηριστικά
Ύψος 1,76 m
Βάρος 68 kg
Σωματότυπος Κανονικός
Χρώμα δέρματος Μελαχρινό
Χρώμα ματιών Καστανά
Χρώμα μαλλιών Μαύρα
Τύπος μαλλιών Κοντά
Δεξιότητες
Οδήγηση Αυτοκίνητο, Ποδήλατο
Γλώσσες Ελληνικά (Μητρική), Αγγλικά (Άπταιστα), Αλβανικά (Μητρική)
Σπορ - Αθλητισμός Μπάσκετ (Ερασιτεχνικά), Ποδόσφαιρο (Πολύ καλά), Βόλει (Καλά)
Χορός Break Dance (Καλά)
Εκπομπες
 • 2013-2016 
  Δημοσιογράφος - Δημόσιες Σχέσεις

  Απόφοιτος δημοσιογραφικής σχολής. Μέλος της συντακτικής ομάδας σε εκπομπές ενημερωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα. (Πρακτική άσκηση)

Ραδιοφωνο
 • 2014 
  Ραδιοφωνικός Παραγωγός

  Ραδιοφωνικός παραγωγός σε εκπομπή ψυχαγωγικού χαρακτήρα, με επώνυμους καλεσμένους, σε web radio. (Πρακτική άσκηση)

Φωτογραφιση
 • 2017 
  Promoter

  Φωτογράφιση προώθησης για ανερχόμενο φωτογράφο και φωτογράφιση για προώθηση ρουχισμού. (Ερασιτεχνικό)

Λιγα λογια για εμενα
 •  
  Ενδιαφέροντα

  Είμαι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας. Το ενδιαφέρον μου για την τηλεόραση, ξεκινάει από την παιδική μου ηλικία. Όντας σε ηλικία μόλις 8 ετών, συμμετείχα σε μία ταινία μικρού μήκους. Ακολούθησαν κάποιες φωτογραφίσεις για επώνυμη εταιρεία παιδικών-εφηβικών ρούχων. Στα χρόνια της παιδικής μου και εφηβικής μου ηλικίας συμμετείχα σε διάφορες σχολικές παραστάσεις, όπως και σε παραστάσεις του δήμου. Πέραν από το πάθος μου για την υποκριτική, έχω επίσης μεγάλο πάθος για τη μόδα. Σε ηλικία 18 ετών άνοιξα το πρώτο μου κατάστημα με ρούχα, για να ακολουθήσουν άλλα δυο στα τέλη της ίδιας χρονιάς. Στη σχολή ανακάλυψα και το πάθος μου στη σκηνοθεσία, τη σεναριογραφία και στη στοιχουργική. Το 2015 υλοποίησα την πρώτη μου ταινία μικρού μήκους, με θέμα την κακοποίηση των γυναικών και τίτλο Violence's Concequences. Η ταινία είναι πολύ ερασιτεχνική καθώς είναι γυρισμένη με φωτογραφική μηχανή και οι ηθοποιοί είναι παιδιά της σχολής. Το 2017 έκανα κάποιες φωτογραφίσεις για τη προώθηση ενός ανερχόμενου φωτογράφου και για την προώθηση ρούχων. Στον ελεύθερό μου χρόνο γράφω σενάρια για ταινίες (μη υλοποιημένα) και στίχους για τραγούδια (μη υλοποιημένα). Το link της ταινίας είναι το παρακάτω: https://www.youtube.com/watch?v=nu_t6k81_O0&t=51s&ab_channel=VisionStation