Δωρεάν

Αλέξανδρος Τσακιρης

Χορευτής, Χορογράφος, Δάσκαλος χορού, Κινησιολόγος, Performer, Χορεύτρια /ής σε Club, Ερασιτέχνης χορευτής


Ειμαι αποφοιτος των εκπαιδευτηριων Φρυγανιωτη, φοιτητης Ελληνικής Φιλολογίας στα Ιωάννινα και παραλληλα χορευτης. Χορευω απο την ηλικια των 8 και πλεον ειμαι σε επαγγελματικο επιπεδο στο ειδοσς του χιπ χοπ αλλα και σε πολυ υψηλο επιπεδο στον συγχρονο χορο καθως και σε πιο αρχαριο στο μπαλετο. Ειμαι μελος γνωστων ομαδων χορου με κυριοτερη τη συμμετοχη μου στην ομαδα The Manzins της Αντωνίας Πιτουλίδου, αλλα και groovastomp του Ματθαιου Παπαδοπουλου,μελος των Loonabeats που εκπροσωπησαν την ελλαδα στο L.A. και κατορθωσαν να βγουν 26οι αναμεσα σε πανω απο 80 συμμετοχεσ απο ολο τον κοσμο. Κανω καθε χρονο παρα πολλα σεμιναρια χορου με ξενους χορογραφους και χορευτες παγκοσμιου φημης αλλα και με ελληνες. Κυριοτερα σεμιναρια που εχω παρακολουθησει ειναι αυτα απο το Streetdance.gr που γινονται στον Αρμενιστη καθε καλοκαιρι, απο το in10nsive mastercamp που ειναι το μεγαλυτερο χορευτικο camp της Ελλαδας με ονοματα απο την θρυλικη Millenium Dance Complex αλλα και αμετρητα σεμιναρια απο την The Prodancers Studio και Academy of Dance

Βασικά στοιχεία

Τόπος γέννησης
Θεσσαλονίκη
Τόπος διαμονής
Θεσσαλονίκη
Χαρακτηριστικά

Ύψος
1,77 m
Βάρος
65 kg
Σωματότυπος
Αθλητικός
Χρώμα δέρματος
Μελαχρινό
Χρώμα ματιών
Γκριζοπράσινα
Χρώμα μαλλιών
Καστανά
Τύπος μαλλιών
Κοντά
Τύπος φωνής
Μπάσος
Δεξιότητες

Σπορ - Αθλητισμός
Ποδηλασία (Καλά), Ποδόσφαιρο (Ερασιτεχνικά), Γυμναστική (Καλά), Πατινάζ (Ερασιτεχνικά), Κολύμβηση (Ερασιτεχνικά)
Γλώσσες
Ελληνικά (Μητρική), Αγγλικά (Άπταιστα)
Χορός
Freestyle (Επαγγελματικά), Μπαλέτο (Ερασιτεχνικά), Αφρικανικοί (Ερασιτεχνικά), Hip Hop (Επαγγελματικά), Break Dance (Πολύ καλά), Σύγχρονος (Πολύ καλά)

Σεμιναρια

  • in10nsive mastercamp,armenistis dance camp
    2017

    σεμιναρια χορου σε επαγγελματικο επιπεδο με χορευτες παγκοσμιου φημης οπως Jun Quemando, Scott Forsyth, Nough Company, Kevin Paradox, Rudi Smit, Princess Josepha Madoki, Joseph Tsosh.

Αποστολή του βιογραφικού του/της Αλέξανδρος Τσακιρης
Διεύθυνση email παραλήπτη
Συνοδευτικό κείμενο για παραλήπτη