Επικοινωνια με το artcom
Facebook_page Twitter Youtube Facebook_group
12_t_history_2_0.00.54.15_-small

sakis coucos

Email_cv Print Offline

Τραγουδιστής(Γνωστός)

  • Δωρεάν
  • To συζητάμε
Βασικά στοιχεία
Όνομα Σακης
Επώνυμο Κουκος
Ημερομηνία γέννησης 7 Σεπτεμβρίου 1969
Τόπος γέννησης ahen germany
Χαρακτηριστικά
Ύψος 1,90 m
Βάρος 96 kg
Σωματότυπος Κανονικός
Χρώμα δέρματος Μελαχρινό
Χρώμα ματιών Καστανά
Χρώμα μαλλιών Μαύρα
Τύπος μαλλιών Κοντά
Δεξιότητες
Τραγούδι Ελαφρύ, Ελαφρολαϊκό, Λαϊκό, Έντεχνο, Μπαλάντα, Σύγχρονο, Δημοτικό, Pop
Μουσικά Όργανα Κιθάρα (Κλασ.), Αρμόνιο
Tv Τηλεοραση
  • 1991 
    ZDF

  • 1989 
    ERT ROULA KOROMILA

  • 2005 
    MENEGAKI

  • 2005 
    2005 LAMPIRI

  • 2001-2011 
    PLANETA ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

  • 2007 
    ΣΙΓΜΑ ΚΥΠΡΟΥ

Concerts Συναυλιες
  • 1987-2002 
    ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΕΛΒΕΤΙΑ

  • 2003-2011 
    ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ

    ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ NDK SOFIA ANOIXTO ΘΕΑΤΡΟ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ.

Other Video Clips
  • 1995 
    ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ

  • 2004 
    RED BULL

  • 2001 
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΞΑΝΑ

    FEAT KAMELIA

  • 2005 
    ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΙΚΑ

  • 2001 
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΞΑΝΑ

    NDK SOFIA LIVE

  • 2001 
    ΕΡΩΤΑΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΚΟΠΟΣ

    LIVE NDK SOFIA

  • 2003 
    ΞΥΜΕΡΩΣΕ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

  • 2005 
    I WANT YOU BABY

    FEAT SONIA NEMSKA

  • 2003 
    PARAMILO

    FEAT KAMELIA

  • 2004 
    ΤΙ ΖΗΤΑΣ

    FEAT KAMELIA

  • 2009  
    ΘΑ ΘΕΛΑ

    FEAT:BO&EMILIA

  • 2009 
    ΒΡΑΒΕΙΑ PLANETA

    LIVE BO&EMILIA

  • 2010 
    MERRY CHRISTMAS DUET ME RAINA

  • 2011 
    ΑΣΕ ΜΕ

  • 2011 
    VOTKA MARTINI

  • 2011 
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΠΟΤΑ

    ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΙΝΟΥΣΗ

  • 1989 
    ΙΖΑΜΠΕΛΑ/2 ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΑΣ

    ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

  • 1994 
    ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΨΗ

  • 1994 
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΧΑΣΩ

Other Δισκογραφια
  • 2004 
    RED BULL

  • 2001 
    ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΨΕΜΑ

  • 2000 
    ΣΑΚΗΣ ΚΟΥΚΟΣ

  • 1991 
    πηγασος

  • 2003 
    SAKIS COUCOS WITH KAMELIA

  • 2009 
    ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΣ

  • 2011 
    ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ

Other Νυχτερινα Κεντρα
  • 1997-2000 
    Λεωφορος Παλλας

Other Αλλο
  • 1991-93 
    RADIO RTL GERMANY ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ FM

    EΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΟΠΟΘ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣΟΠΩΣ ΟΙ Γ.ΝΤΑΛΑΡΑΣ,ΓΛΥΚΕΡΙΑ,ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ,ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Κ.Π.Α