Δωρεάν

Χριστιάνα Μπούνια

Τραγουδιστής (Γνωστός)


Ειμαι η Χριστιανα Μπούνια ( Xfactor Factor 2016 ) 19 χρόνων αποφοιτη του μουσικού σχολείου παλληνης . Έχω έκταση φωνής 4 οκταβες σοπρανο και μπορώ να ερμήνευσω πάρα πολλά διαφορετικά είδη και  διαφορετικη τοποθετηση φωνής. Στα 7μου χρόνια έβγαλα τον πρώτο μου δίσκο από διαγωνισμό για νέα ταλέντα με την δισκογραφική εταιρία  LEGEND ,  στα 10 μου κέρδισα  σε έναν διαγωνισμό για ταλέντα στο κανάλι ALTER όπου μαζί με το συγκρότημα μου ο μουσικόσυνθέτης Νίκος Καρβελας μας έγραψε δύο κομμάτια. Έχω τραγουδήσει στον  'ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΣΎΛΛΟΓΟ ΠΑΡΝΑΣΣΌ ως σολίστ τετράφωνης χορωδίας σε μεγάλο ρεπερτόριο από μοντέρνο ως και κλασσικό είδος σε φιλανθρωπικες εκδηλώσεις της UNESCO  Άλλη φιλανθρωπική εκδήλωση για την Ασπασία ένα κορίτσι με  θέματα υγείας ώστε να μαζευτούν χρήματα, η συναυλία πραγματοποιήθηκε  μαζί με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες. Έχω συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις του πειραματικου μουσικού γυμνασίου και λυκείου ως ηθοποιός ,χορεύτρια και τραγούδιστρια. Στα 15 με 16 στο μιουζικαλ "QUEEN"  από την Έλληνογερμανική σχολή ως σολίστας! Σπουδάζω κλασσικό τραγούδι ξέρω 9 μουσικά όργανα όπου ξεκίνησα αυτόδιδακτη και σε κάποια όπου παρακολούθησα μαθήματα και συνεχίζω.  Στα 17 -18 μου χρόνια δήλωσα συμμετοχή στο XFactor Greece  στο ΣΚΑΙ όπου έφτασα μέχρι το τελικό στάδιο του παιχνιδιού τα Live Shows στην ομάδα της Ταμτα στα δύο τελευταία κορίτσια της ομάδας  στο 5  Live  . Τα γυρίσματα και η διαδικασία του παιχνιδιού κράτησε 6 με 7 μήνες. Μέσο του Xfactor έγινε και ένα Tour όπου οι 6 καλύτεροι του παιχνιδιού καναμε συναυλίες σε διάφορα μέροι της Ελλάδας . Στο Άρδας festival στην Αλεξανδρούπολη  Στο στάδιο Ανταγορα στην Κω Τον Δεκέμβριο του 2016 συμμετείχα  σε διαγωνισμό στο κανάλι Epsilon  όπου κέρδισα. Και συμμετείχα  σε εκδήλωση του INFE  greece στο eurodromio song contest  με έπαινο . Από πολύ μικρή ηλικία έκανα χορό RnB ,Latin,tango και αλλα. Σύνθετο και γράφω στίχους όπου έχω βγει και πρώτη σε διαγωνισμό για σύνθεση μουσικης σε αρχαία κείμενα στο μουσικό σχολείο!

Βασικά στοιχεία

Τόπος γέννησης
Αθηνα
Τόπος διαμονής
Αρτέμιδα
Χαρακτηριστικά

Ύψος
1,58 m
Βάρος
70 kg
Σωματότυπος
Κανονικός
Χρώμα δέρματος
Σταρένιο
Χρώμα ματιών
Καστανά
Χρώμα μαλλιών
Ξανθά
Τύπος μαλλιών
Στους ώμους
Τύπος φωνής
Σοπράνο
Δεξιότητες

Μουσικά Όργανα
Πιάνο, Κιθάρα (Κλασ.), Αρμόνιο, Μπουζούκι, Κρουστά, Τουμπελέκι (Πολύ καλά), Ηλ. Κιθάρα (Ερασιτεχνικά), Μπαγλαμάς, Ντραμς, Σαντούρι (Ερασιτεχνικά)
Τραγούδι
Μοντέρνο (Επαγγελματικά), Έντεχνο, Μπαλάντα, Σύγχρονο, Όπερα (Επαγγελματικά), Κλασσικό (Επαγγελματικά), Musical (Επαγγελματικά), Pop (Επαγγελματικά), Rock (Επαγγελματικά), Jazz (Πολύ καλά)
Χορός
Άλλος (Ερασιτεχνικά)
Αποστολή του βιογραφικού του/της Χριστιάνα Μπούνια
Διεύθυνση email παραλήπτη
Συνοδευτικό κείμενο για παραλήπτη